Op deze website staan ook logeer-adressen van Vrienden op de Fiets.

Dit zijn adressen van particulieren die, meestal in hun eigen woning, een aantal slaapplaatsen voor doortrekkende fiAfbeeldingsresultaat voor fietsersetsers of wandelaars beschikbaar hebben. U kunt hier terecht voor logies met ontbijt voor de “vriendenprijs” van € 22.50 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting).

Om gebruik te kunnen maken van de logeeradressen van Vrienden op de Fiets dient u donateur te zijn van Stichting Vrienden op de Fiets. Indien u ergens wilt overnachten, dient u altijd vooraf telefonisch te reserveren. De logeeradressen zijn alleen bedoeld voor recreanten die “op eigen spierkracht” fietsend, wandelend, schaatsend, kanoënd of skeelerend tochten maken.

Bron: www.vriendenopdefiets.nl

Let op: De site voordelig-overnachten.nl is een particulier initiatief om gast-adressen van Vrienden op de Fiets de kans te geven zich te presenteren aan toekomstige gasten. Deze site is niet gebonden aan de Stichting Vrienden op de Fiets. De adressen deze website maken onderdeel uit van het adressenbestand van www.voordelig-overnachten.nl.

De adressen die zijn aangesloten bij de stichting Vrienden op de Fiets herkent u doordat bij de prijs staat dat u met uw donateurskaart van Vrienden op de Fiets het geldende tarief betaalt of doordat er staat dat het adres alleen overnachtingen aanbiedt aan donateurs van Vrienden op de Fiets.