Sorteer Volgens

 1. 5.0

  Zeer, zeer gastvrij adres. Niks is te gek. Heerlijk met de pot mee gegeten. Yvonne heeft zelfs mijn blaren behandeld, waarna ik weer prima kon lopen. Zeker een aanrader. Yvonne en Willem: bedankt!!!

 2. 5.0

  We lopen met zn vieren het Pieterpad en overnachten het liefst niet te duur… Toen we de prijzen van Willem en Yvonne zagen, waren onze verwachtingen hooggespannen over wat we zouden aantreffen….
  Maar wij kunnen alleen maar vol lof zijn over ALLES!
  De ontvangst: allerhartelijkst; het verblijf: ondanks de warmte heel goed geslapen; faciliteiten: grandioos; gastvrijheid: niet te overtreffen; maaltijden: ruim voldoende en zeer uitgebreid.
  Het heeft ons aan niets ontbroken!
  Een aanrader!

 3. 5.0

  Na onze lange fietstocht door Vlaanderen, vinden we op onze terugreis naar huis een overnachtingsadres in Braamt. Al bij het telefoontje of er plaats was, een zeer uitnodigend welkom.
  En dat was het ook!
  Een hartelijk welkom met een biertje, net of we bij de familie hoorden. Later konden we aanschuiven aan de grote tafel in de keuken voor de warme maaltijd. Willem had fantastisch gekookt.
  Je had zicht op de stallen met koeien, wel met de de plattelandsgeur, maar wie maalde daarom.
  Een ruime kamer(alleen die muggen!, maar daar was ook een oplossing voor!) en een prima douchegelegenheid.
  Kortom een zeer geslaagd verblijf, een plek om nog eens terug te keren op een van onze fietstochten.

 4. 5.0

  Na een mooie tocht Pieterpad een hartelijk welkom door Willem. Als welkom een biertje of ander drankje. Als diner een heerlijk warme pot die gezamenlijk wordt genuttigd. Heel gezellig, want Yvonne en Willem horen graag de verhalen van de wandelaars/fietsers aan. Eventueel met gouden tips wordt het 3 gangen diner afgesloten. Prachtige locatie. Wij komen graag terug als de boerenkool met worst wordt opgediend😋. Groeten van Jenny en Johan

Plaats een Beoordeling

Jouw Beoordeling